Tuesday, February 17, 2009

angin petang...










hadi & cousins ambik angin petang dengan nenek kat laman rumah....














hadi & ibu & abah ambik angin petang di tepi kolam kat laman rumah nenek





hadi @ demc







ari ni (7/2/09)hadi gi hospital utk cucuk pneumococal (x tau le betul ke eja?) ari ni timbang hadi beratnya dah 6.8kg. kussss...semangat anak ibu & abah ni. mcm best je duk atas timbang tu. menangisnya bukan main bila kena cucuk. manja sgt hadi ni :-)

hepi bday pak ngah

cubaan menghidupkan lilin...

ibu & hadi

one happy family


12/2 lepas bday angah (pak ngah hadi le ni). tapi disebabkan jatuh ari bkeja x dapat la nak celebrate. Jadik, ahad lepas kita org gi bandar bukit raja. gi tengok rumah kita org yg baru siap. lepas tu gi playground & celebrate bday angah. hadi kata: moga panjang umur & murah rezeki pak ngah!

hadi sempat la jamu mata...melilau lilau matanya tgk mainan yg colorful kt playground tu.