Monday, August 23, 2010

macam macam ragam ..

hadi dah semakin bijak & lasak. setiap hari ada je ragamnye. kekadang naik marah dibuatnya, kekadang nak gelak sampai pecah perut pun ada. layan la gambar2 ni ye..

aksi mengerjakan kasut raya ibu. selamat la kalau x disorokkan



tunjuk perasaan..kebosanan masa bershopping sebab x dapat berlari seantero jusco


suka sangat menconteng baju & badan. meh sini ibu tumpang sekaki menconteng:-))



melaram songkok selagi x raya...



BOTAK MEN :-))


ini la gambar terkini hadi & atuk. dua2nye baru je lepas potong rambut. inilah dia BOTAK MEN!

Friday, August 20, 2010

hobi #3

sekarang ni, mulut hadi dah makin becok. dah pandai la nak berborak, pastu cakap sorang-sorang. dah pandai jugak menyanyi. masuk kereta, kena buka radio. bila dengar lagu kat radio, mula la dia pun menyanyi. sampaikan ibu & babah nak berborak pun x boleh.


lagu favorite hadi sekarang ni lagu JATUH CINTA (MATTA) & JAHAT (STACY). kekadang siap marah2 lagi bila lagu tu dah abis main kat radio. comel plak bila menyanyi tu, sebab siap ada feel penuh perasaan. terangkat2 kening & kembang2 hidung bagai. walau sepatah pun ibu & babah x faham, tp babah & ibu tau la yg hadi tengah senang hati kan. hihihi

Wednesday, August 4, 2010

Hadi tauke kedai cat????

gi ni la gaya nye si hadi ni bila kt orang singgah kedai cat kat setia alam. sibuk macam dia plak tauke kedai tu. x cukup satu calculator. hihihi...layankan je la



30th birthday babah hadi


22hb Julai, hari jadi babah yang ke 30. Hmmm babah dah masuk 30s la...dah tue la ni hihihi. disebabkan jatuh ari bekerja, so lambat la skit sambut birthday babah. nak beli kek besar2 pun x berbaloi sebab bertiga je yang ada kat umah. pas2 sibuk dengan hal2 lain, bleh lupa plak nak celebrate weekend tu. so, 26hb baru sempat singgah beli kek. Keknya sama macam birthday nenek dulu sebab hadi suka kek ni.


ini je la gambar yang sempat di snap, sebabnya hadi dah x sabar2 nak potong & makan kek tu. "SELAMAT HARI LAHIR KE 30 BABAH" Moga panjang umur, dimurahkan rezeki dan jodoh kita berpanjangan hingga ke akhir hayat.