Thursday, February 20, 2014

LAST DAY HADI @ CIC PRESINT 18 PUTRAJAYA

 

Last day Hadi di CIC tu buat la celebrate hari jadi dia. Kali ni dia dah pesan awal2 nak kek gambar hotwheels. Aku belikan jugak la sebijik kek untuk ucap cikgu-cikgu yang mengajar & mengasuh Hadi di CIC selama 2 tahun dia kat situ.


Kali ni macam tak berapa happy je Hadi sambut hari jadi kalau bandingkan dengan tahun sebelumnya. Kesian...sedih kot last dia di CIC


Tak sabar masing-masing nak makan kek. Kelam kabut teacher nak potongkan & bahagi2kan kek





Bagi goodies bag untuk kawan2.

Ini pulak 2nd cake untuk sambut di rumah nenek. Pun berebut dengan Hana & sepupu2nya bab nak tiup lilin punya pasal.

Alhamdulillah...kedua-dua cake ni sedap. Krim tak terlalu manis dan colorful sungguh. Sesiapa yang nak order tu boleh tengok di FB Helly's Dessert.

0 comments: