Thursday, October 27, 2011

INCOGNITO @ DISGUISE

Magician

Casanova

Elvis Presly

Sarjan Misai

Hip Hop Girl
 Using PicSay for Android

Monday, October 24, 2011

SAMA TAPI TAK SERUPA

My Angels

Wednesday, October 19, 2011

BIRTHDAY PARTY

Sabtu lepas sempat gi birthday party ex ofismate punye daughter. Majlisnye start pukul 3 ptg. Memang time Hadi & Hana tido la. Apa lagi mula la si Hadi buat perangai. Suara dia dah memang kuat la, dah tu plak diketuknye anak org dengan pisau plastik yg potong kek tu. Nasib baik la x kuat sangat. Kalau anak org tu menangis @ melalak satu hal plak. Sib baik budak tu ok je. Dah x pasal2 kan kena babab dengan ibu.

Dah la pergi rumah orang buat macam rumah sendiri. Kalau camni la gaya nye next time, bawa Hana aje la pergi rumah org. Hana ok je kat situ, elok je terbaring kat carpet depan tv. Ntah sape2 ambik dia dukung pun dia relax je. X nangis punye. Senang skit la ibu nak makan.

Kek angry bird mmg top sekarang ni

Tengok la tu...x sabar2

Kan dah kata x menyabar2. Hadi sibuk meniup lilin mcm birthday dia plak. Maaf la ye tuan rumah...

Tengok la tu, selamba je dok kat laman. Mentang2 la kat rumah tu laman sekangkang kera je. Babah plak rajin melayan anak daranye sebab anak terunanya dah x mo dgr cakap :-))

Hadi...Oh Hadi..Bila dah penat & ngantuk macam2 perangai la dia buat. Camne la nak buat birthday party Hadi kalo camni la gayanye ;-)

Tuesday, October 11, 2011

TENGOK LA TU...

Asyik main suis lampu...nak kena alih sofa tu nanti

Main langsir plak...roboh plak rail langsir tu nanti

Amboii!!! Bila ibu cakap nak ambik gambar, bukan main posing lagi

Sambil bertenggek sambil tengok tv