Wednesday, April 4, 2012

Sports Day CIC 2012 @ Stadium Titiwangsa

31 Mac lepas ada Sports Day CIC kat Stadium Titiwangsa. CIC P18 sesi 2 waktu petang dari pukul 2-5. Sempena nak eksitedkan Hadi gi Sports Day, ibu belikan trakcsuit, tshirt & kasut sukan baru. CIC P18 kumpulan merah a.k.a Red Dragon. Punye la hensem anak ibu hari tu. Hihihi...Babah Hadi x dapat datang sebab bos suruh kerja kat Cyberjaya. 

Memula ada acara nyanyi2 dulu..pastu ada perarakan. Dah tu baru la start sukannye. Hadi masuk 2 acara. Acara yang pertama group Hadi dapat no. 3. Acara yang kedua plak group Hadi dapat no. 1. Yeahhhhhh!!!

Ini la gambar yang ibu dapat tangkap...tapi sori la gambarnye blur sikit sebab ibu tak tau la nak setting kamera baru ni. Lagipun ibu eksited sangat sampai goyang2 pegang kamera.

Ok..beratur dulu ye.
Minum vitagen ibu belikan dulu ye. So, boleh lari laju2
Nyanyi2 buat persembahan dulu
Hadi & Red Dragon
Perarakan pulak...
Wisel belum bunyi lagi Hadi dah lari...dua 3 kali gak macam tu. So, teacher tahan Hadi dulu. Hihihi
Ala ala sayang anak ibu lari..comelnyer. Eh bukan ke teacher ajar suruh lompat kanggaru. Camne semua bleh berlari plak ni.
Ok...dah kutip gambar masuk dalam bakul kena tunggu turn org lain plak.
Penyokong setia di tepi court. Walaupun sebenarnya x faham pun apa la yang abang dia buat tu
Ok. Acara kedua plak.
Selesai dah berlari2..Fuh penat la gaknya anak ibu tu
Aikkk dah tertido plak penyokong setia ni. Tak bleh harap betul kah kah kah
Sambil menunggu acara sukan budak2 lain settle plak.
Ambik hadiah plak
Ok..last picture sebelum balik. Cayang Hadi...Ibu loves u so much sayang

Gold Coast Resort @ Morib Lagi

Lama betul ibu x update blog Hadi ni...

Ni nak cerita kali kedua Hadi pergi Gold Coast Morib. Dulu pergi sebab sambut Anniversary ibu & babah kan. Kali ni pergi sebab ibu nak ajAk family pak ngah & nenek join sekali. Paksu x dapat join sebab keja & atuk plak biasa la ada agenda sendiri.

Stay 1 malam je kat sana dari 24-25 Mac. Kesian Hadi sebab masa tu demam plak. Tapi nak buat camne. Hotel & dibooking & dibayar. Nak tukar date, punye la penuh date hotel tu. So, bawa aje la. Mana tau kot sejuk skit kepala & badan tu dapat berendam kat pool.


Layankan gambar2 kat sana ye.

Nenek layan Hana Ropol2 (nama baru Babah bagi)
Babah plak layan Hadi
Kak Long...relax je dia
Kak Ngah siap berbaring
Haziq & Pak Ngah..tak aci slow je turun sebab Pak Ngah berpaut dua2 belah tangan kat tepi :-))
Puas ibu pujuk naik gelongsor kuning sama2...tapi Hadi tak nak naik. Takut!!!
Kak long posing jap
Hadi plak
Kak Ngah pun nak posing gak
Hana duk mengayuh pelampungnya guna tangan kiri.
p/s: Untuk kos penginapan satu malam agak mahal la kat sini, dalam RM280++. Tapi dapat la complimentary 2 tiket water park & breakfast for 2. Kalau x nak tido kat sini tapi nak main kat waper park dia pun boleh. Tiket dewasa RM25, kanak2 plak RM15. Untuk warga emas plak kalau tak x silap dalam RM12.50. Kalau berminat boleh la book online samada kat website hotel @ agoda. Kalau telefon memanjang je x de kosong.