Wednesday, August 4, 2010

30th birthday babah hadi


22hb Julai, hari jadi babah yang ke 30. Hmmm babah dah masuk 30s la...dah tue la ni hihihi. disebabkan jatuh ari bekerja, so lambat la skit sambut birthday babah. nak beli kek besar2 pun x berbaloi sebab bertiga je yang ada kat umah. pas2 sibuk dengan hal2 lain, bleh lupa plak nak celebrate weekend tu. so, 26hb baru sempat singgah beli kek. Keknya sama macam birthday nenek dulu sebab hadi suka kek ni.


ini je la gambar yang sempat di snap, sebabnya hadi dah x sabar2 nak potong & makan kek tu. "SELAMAT HARI LAHIR KE 30 BABAH" Moga panjang umur, dimurahkan rezeki dan jodoh kita berpanjangan hingga ke akhir hayat.

0 comments: