Wednesday, September 21, 2011

MENGUJI KESABARAN

Raya tahun ni first time la nak ambik gambar family kat studio. Memula ambik gambar reramai dgn atuk, nenek, pak ngah & family & paksu.

Punye la mencabar kesabaran ambik gambar dengan reramai ni. Ada yang tertutup mata la. Mata ntah pandang kemana la...sampai dekat 10 kali org kedai gambar tu shoot. Last2 dapat gak la gambar yg senonoh skit. Setlle part tu, nak ambik gambar ibu, babah, hadi & hana punye la siksa. Hana tu okla, baik je x buat perangai. Cuma dia sibuk dok isap jari la plak.

Yang Hadi punye la sibuk nak main, belari sana sini. Babah sampai berpeluh2 kejar & sampai dah hilang sabar. X pasal2 Hadi kena cubit dengan babah.

Tengok la ni....

Tengok la tu sibuk nak lari. Hana plak dok isap jari

Ntah apa plak la yang ditunjukknye tu. hana x abis lagi isap jari
 Sudahnye ini la gambar yg paling ok dalam byk2 shoot tu. Hishhh letih dibuatnya.

0 comments: