Monday, February 13, 2012

BERENDAM X SUDAH-SUDAH

 Hadi kalau dapat berendam, sampai x mo balik bilik dah. Puas la ibu & babah berlakon konon nak tinggalkan dia kat pool. Dia buat x reti je senyum2 siap cakap 'babai ibu..babai abah'. Sabor je la. Lakonan ibu & babahnye x mantap kot hihihi.

Sampai Swiss Garden kulit Hadi tu cerah skit la dari babah. Bila time nak balik Shah Alam, dah kena sunburn. Merah2 dah kulitnya, dah berbelang2 badan tu. Ibu plak rupa nak pakaikan sunblock. Sudahnya kulit Hadi dah jadi lebih gelap dari Babah.

Dah masuk time lunch. Bebudak lain dah selesai berendam. Hadi masih tak mau naik lagi.
Sekarang dah berani main air sendiri kat pool kanak-kanak. Nanti bleh la ibu hantar pergi kelas berenang.
Dah berapa banyak pelampung yang Hadi ada. Tapi macam dah kira wajib mesti beli pelampung baru bila sampai kat tempat lain.
Lepak jap kat tangga
Apa plak dibuatnye tu?? Air masuk mata kot.

3 comments:

Ms Pearl said...

hehehehehheheh marissa pun badan bebelak mcm kuda belang!!!!!!!!

mana cerita pasal makcik cute si hanna??

ibuaries said...

Itu lakan baru perasan nak cerita psl Hana. x pe citer kat blog ibu dia. Blog ni utk Hadi. Kesian kat rumah si Hadi ni punye la jeles sbb kita org pay attention lebih skit kat adik dia.

Ms Pearl said...

oh la cian hadi.....

hana cute sangat!! hahahahah ala biasalah baby girl orang pay attention lebih skit pasal nama pun girlllll manja hhihihih