Friday, July 23, 2010

Hadi & Mamut

Last weekend pergi IKEA sebab nak cari barang2 hiasan rumah skit. Jadi ambil kesempatan la belikan hadi set meja & kerusi Mamut. Bukan main suka lagi dia. Balik je dari IKEA ibu & babah terus pasangkan meja & kerusi tu. x sabar2 hadi nak nengok ibu & babah siap pasangkan meja & kerusi tu. Siap je pasang terus nak duduk, konon2 nak baca buku la.

Ni kira step pertama la nak galakkan hadi baca buku. Memula belikan meja & kerusi, pastu belikan kan plak buku2 yang colorful & banyak image. Ini la gambar hadi yang tersangattttt la gembira dapat meja & kerusi Mamut tu. Habis semua gigi bleh nampak :-))


*maaf la ye, mutu gambar kurang memuaskan.

3 comments:

Ms Pearl said...

wah cantik meja and kusi hadi ye...
hihihihi nanti leh baca buku atas meja

p/s: auntie dulu ada meja gak tapi last last baca buku atas katil hehehehehe zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ibuaries said...
This comment has been removed by the author.
ibuaries said...

HADI: hahaha...auntie hani ni sama cam ibu la. last2 buku melekat kat muka (dgn harapan segala tulisan kat buku menyerap ke otak) kikiki