Wednesday, October 6, 2010

TALKING HADI...

ye...sekarang hadi dah pandai menyanyi & bercakap... banyak jugak simple words yg dia boleh cakap. walaupun kekadang tu dgr bunyi pktn yg belakang je :-)

ini la antara perkataan yang dah boleh disebut..

FISH


CHICKEN / AYAM (tp bunyi nye AYEM..hihihi)


CAT / MEOW


BIRD


DOG


UKU (referring to muruka la apa laie. snack favorite hadi ni...lagi2 yg tang kacang pis hijau tu. bleh berebut dgn babah lg)


UPIN & IPIN (tp sebut PIN je)


STAR (sebutannya TAR)/ BINTANG (sebutannya INTANG)



Hadi pun dah kenal semua family member belah ibu...walaupun x pandai nak sebut / panggil lagi...antara yg dah pandai disebut, for sure la ibu & babah. pastu...NENEK, ATUK, PAKSU, HAZIQ.

Cuma pak ngah & mak ngah payah skit nak sebut part NG tu. x pela bleh practice lg hadi ye

0 comments: