Wednesday, April 4, 2012

Gold Coast Resort @ Morib Lagi

Lama betul ibu x update blog Hadi ni...

Ni nak cerita kali kedua Hadi pergi Gold Coast Morib. Dulu pergi sebab sambut Anniversary ibu & babah kan. Kali ni pergi sebab ibu nak ajAk family pak ngah & nenek join sekali. Paksu x dapat join sebab keja & atuk plak biasa la ada agenda sendiri.

Stay 1 malam je kat sana dari 24-25 Mac. Kesian Hadi sebab masa tu demam plak. Tapi nak buat camne. Hotel & dibooking & dibayar. Nak tukar date, punye la penuh date hotel tu. So, bawa aje la. Mana tau kot sejuk skit kepala & badan tu dapat berendam kat pool.


Layankan gambar2 kat sana ye.

Nenek layan Hana Ropol2 (nama baru Babah bagi)
Babah plak layan Hadi
Kak Long...relax je dia
Kak Ngah siap berbaring
Haziq & Pak Ngah..tak aci slow je turun sebab Pak Ngah berpaut dua2 belah tangan kat tepi :-))
Puas ibu pujuk naik gelongsor kuning sama2...tapi Hadi tak nak naik. Takut!!!
Kak long posing jap
Hadi plak
Kak Ngah pun nak posing gak
Hana duk mengayuh pelampungnya guna tangan kiri.
p/s: Untuk kos penginapan satu malam agak mahal la kat sini, dalam RM280++. Tapi dapat la complimentary 2 tiket water park & breakfast for 2. Kalau x nak tido kat sini tapi nak main kat waper park dia pun boleh. Tiket dewasa RM25, kanak2 plak RM15. Untuk warga emas plak kalau tak x silap dalam RM12.50. Kalau berminat boleh la book online samada kat website hotel @ agoda. Kalau telefon memanjang je x de kosong.

0 comments: