Tuesday, January 3, 2012

Sebelum mula tadika...

Sebelum mula tadika, sempena nak sambut ulangtahun perkahwinan ibu & babah ke-6 & tahun baru 2012, kita pergi bercuti pada 1-2 Januari, 2 hari 1 malam kat Gold Coast Resort Morib. Tak sangka plak kat Morib ni ada tempat yang menarik untuk bawa anak-anak bercuti.
Macam biasa la ibu ni dah x berapa nak celoteh panjang. Layankan gambar2 kat Morib ni ye. Oh ye, sebelum ke Gold Coast Resort Morib kita jalan2 kat pantai Morib yang berwajah baru dulu.

Arca baru kat Morib

Hadi dengan kipas Angry Bird nye

Gaya Hip Hop...Ceria sungguh

Hana Dibab tu muka cuak ke apa???

Dok kutip kacang tanah goreng


Muka excited

View dari bilik

Muka cuak baru lepas turun gelongsor air kat belakang tu

QC kat bilik air

Apsal plak buat muka camtu ;-)

Alaaaa Hana, nape pandang bawah plak?? Siap berkerut keningnya

Ni posing gaya apa plak Hadi

Pelampung Hana jadi mangsa Hadi. Babah plak jadi mangsa tukang sorong

Berehat japppp

Peluk babah kuat2 ye Hadi

Ok..landing time

Posing jap

Berenang la konon...Padahal telentang kat lantai pool tu hihihi
Hadi bila suka pergi satu2 tempat tu siap buat permintaan lain kali mintak ibu & babah bawak lagi pergi mandi air terjun a.k.a gelongsor air. Orait...


0 comments: