Friday, July 16, 2010

happy 5th birthday Yasmins


11 Julai lepas...ada birthday party utk kak Long & kak Ngah. walau pun ibu sibuk nak prepare untuk exam, kita pergi la jugak rumah pak ngah. Yelah bukan jauh mana pun. x sampai 5 minit pun naik kereta pergi rumah pak ngah.

Alhamdullilah cuaca ok, tapi panas skit la sebelah petang. yang paling menonjolnye birthday party ni, kek nya lah. Sebabkan kak long & kak ngah ni kembar, jadi kek pun kena la ada 2 barbie doll. kalau x, mau gaduh dibuatnya. Kek ni ibu & mak ngah tempat kat Inhouse Cake. Nasib baik la dia org ada buat delivery, kalau x payah la nak gi ambik.

Bila dah dapat kek ni, parah la plak nak jaga & selamatkan kek ni. Maklumla budak2 ramai sangat, masing2 jakun tengok kek besar dengan 2 barbie doll.


Lepas potong kek & makan2 bebudak yang ada, main pasir berwarna kat luar. maaf la ye, ibu x tau apa nama mainan tu. Hihihi..Hadi x dapat la main, tengok je la. kalau bagi kat hadi nanti, ibu sure punye hadi mesti masukkan dalam mulut.

0 comments: