Thursday, April 2, 2009

hadi dah ada akaun bank...


25 Mac yang lepas, babah sempat buka akuan simpanan Tabung Haji untuk hadi. duit yang dimasukkan tu duit yang org2 bagi masa dtg tengok hadi.

sekarang ni, ibu & babah tengah survey insurans yang sesuai utk hadi. yelah, kalau hadi x sihat ke @ emergency, senang la nak bw terus gi hospital swasta. sebab kt shah alam ni blum ada hospital kerajaan. kat kelang ada satu je hospital kerajaan, itu pun ibu dengar selalu sesak. yelah, sebab hospital kerajaan x banyak & kosnye pun murah berbanding hospital swasta. cuma yang x tahannye kat hospital kerajaan ni, waktu menunggunya.

ibu & babah pikir nak ambik insurans yang ada medical card + education. nanti senang la hadi nak sambung belajar lepas SPM nanti. uih...berpandangan jauh sungguh ibu & babah ni :-)

2 comments:

Usenaleeza69 said...

la..nape lak aku tak ingat kat ko lagi? anyway, tumpang gembira gak ko dah ada anak yang dah ada bank akaun..hehehe..aku ni tah bile la pulak. Doa-doakan lah..

yusna yang comel lagi baik hati

ibuaries said...

insyaAllah...ada la rezeki ko nanti dpt anak yg comel lagi baik hati macam mamanya. aku dulu disebabkan kesepian, selalu la ikut husband gi out station & gi holiday.