Sunday, June 28, 2009

shopping...shopping..

sabtu lepas (27/6/2009), ibu & babah & hadi gi nilai. shopping barang untuk umah baru. sambil-sambil tu sempat la beli baju raya sedondon utk ibu, babah & hadi. teman tahun ni warna purple. ni la first time ibu & babah beraya bertiga dengan hadi. sure excited punye la nak belikan hadi baju2 yang comel & cantik2.

kat nilai ni tempat makan terhad skit. food court nyer plak x sessuai...panas & x berapa memikat selera la. so, nak x nak makan la kat marrybrown, textile walk. walaupun makanannya x la sedap sgt. hadi seperti biasa, bila org nak makan, dia pun nak makan skali. so, ibu dah siap2 bawa bubur nasi dengan carrot untuk hadi.

bukan main si hadi dapat duduk kat baby chair. kalau x silap ibu baby chair ni ada jual kat ikea. nanti kita mintak babah belikan ye. nanti bleh hadi makan sama2 dengan ibu & abah kat meja makan umah kita.

sempat juga la hadi main buai dengan babah kat marrybrown tu. tengok la perut si hadi tu. ni kes x bleh duduk diam la. susah betul nak ambik gambar si hadi ni. aktif sesangat. x pe la, itu maknanyer baby ibu & babah ni cukup sihat la kan.

malamnyer...ada la dua beranak yg tertidur sebab kepenatan :-)

1 comments:

babah said...

penat nyer jalan-jalan ngan hadi dan ibu...ibu kalau shopping tak ingat....mcm le keta kita besar...nanti le hadi dapat adik nanti kita cari keta besar sikit