Thursday, September 10, 2009

sukanye dia...

dah lama ibu x update blog hadi ni ye. bukan apa, banyak keja la. lagipun pak su selalu guna camera, jadi x dapat nak ambik gambar hadi.

sekarang ni hadi cukup payah nak tido. main aje kejanya. aktif betul sampai masam baunye berpeluh-peluh. bila nak masukkan dalam buaian, mula la dia berpusing2 dan mengagah orang kat luar ni. bila tengok muka comel dia, nak marah pun x jadi. Layan aje la keletah dia...

ini la rupenyer budak hyperaktif sorang ni....ikut perangai sape la ni agaknya???? ibu la kan? lasak, adventurous, manja, gelak x ingat, garang... wa ka ka...





0 comments: