Monday, November 8, 2010

PART1: TRIP TO DANGA BAY-SINGAPORE CITY-UNIVERSAL STUDIO


28-31 Okt ari tu, hadi, ibu & babah ada trip jejalan ke danga bay, singapore & universal studio singapore. bukan main suka lagi hadi sebab dah lama ibu & babah x bawa hadi pergi jalan2.

Sampai je kat danga bay, kita check in kat tune hotel.


masuk bilik je, mula la hadi buat QC. asyik dipetiknya suis lampu tu.


pastu pergi lunch kat plaza angsana. bila masuk plaza angsana ni nampak macam x berapa meriah sangat la. kedai2nye ok la, tapi lighting x berapa terang la. x tau la kot owner plaza angsana ni nak jimat letrik (kan elok kalau diupgradekan rupanye macam Shah Alam Mall, Sek 9 tu. Dah cantik sekarang ni) X ingat dah nama kedai makan ni. Tapi kira oklah sebab dah lapar kan. Telan aje lah.


Tengok la hadi tu, bukan main feeling minum jus apple:-))


malam tu bawak la hadi pergi theme park kat danga bay tu. sampai kat situ hadi pun macam blur je sebab pelik tengok macam2 mainan & lampu lip lap sana sini. pastu babah pun bawak la hadi naik macam2 mainan yang ada kat situ. memula hadi takut tapi lama2 dah x takut dah.

sayangnye ibu x dapat nak teman hadi naik mainan tu semua sebab keadaan ibu yang x mengizinkan :-)







0 comments: