Wednesday, December 22, 2010

IKHWAN HADI'S 2ND BIRTHDAY

Ni entry tertunda akibat kemalasan terlampau ibuaries ye tuan2 & puan2. Dah naik bersawang blog ni. Sori la hadi ye, ibu update la blog hadi ni pelan2 ye. banyak cerita nak bagi tau kan :-)

So, we shall start dengan cerita 2nd birthday hadi ye sayang.

Macam yang dah di plan, 2nd birthday hadi ni simple je. x jemput sape2 pun kecuali family pak ngah. Pak ngah pun x dpt dtg sebab busy dengan bengkelnya. Atuk plak busy dengan aktiviti memancing & Paksu seperti biasa sibuk dgn aktiviti sosialnye di hujung2 minggu.

Macam yang dah di bagi tau dalam entry sebelum ni, kali ni kek birthday hadi ibu beli kat Baskin Robins. Ini la rupe kek hadi.


Ada 2 masalah utama dengan kek hadi ni. First, punye la cepat kek ni cair. Mana x nye, keknya separuh kek & separuh lagi aiskrim. Pastu dicover plak dengan aiskrim, bukannya krim. Secondnye, aiskrimnye punye la manis. X tahan nak makan banyak2. tapi yg pastinya kek coklatnye sedap, walau pun sejuk x la keras & kering.

Sebabkan kemalasan yang melanda ibu babah suggest menu ari tu KFC, mihun goreng & buah2an je. Itu pun parah nak menghabiskan :-)

Seronok ibu tengok hadi excited dengan birthday cake & x sabar2 nak tiup lilin birthday (walaupun semput2 nak tiup lilin...hahaha)






HAPPY 2ND BIRTHDAY IKHWAN HADI!

Ibu sentiasa doakan kesejahteraan hadi. Moga hadi menjadi insan yang berjaya dunia akhirat, tak lupa asal usul & menjadi anak yang soleh. Babah & ibu will always love u sayang.

0 comments: