Saturday, January 1, 2011

2nd time hadi nengok wayang

hmmmm dah lama hadi x pergi tengok wayang. selalu ibu & babah pergi berdua je & tinggalkan hadi kat umah nenek. yelah takut hadi x bleh diam duduk dalam wayang tu. 1st time hadi tengok wayang masa umur 3 bulan. tp x bleh kira la kan. sebab masa tu baru 3 bulan, bukan tau pun tengok citer Upin & Ipin tu. hadi tido je dalam wayang.

second time ni, ibu & babah bawa hadi tengok citer kartun Rapunzel. Yelah nak biasakan hadi tengok wayang, cuba la tgk citer kartun dulu. lagipun kalau kat umah hadi memang suka tengok citer kartun.


sambil tengok wayang tu sempat gak hadi layan popcorn. ok la prestasi hadi tgk wayang kali ni. walaupun kekadang tu hadi takut bila tengok scene kuda & ahli sihir tu. siap jerit takut lagi, tapi mata nak tengok gak skrin wayang tu. hahaha...momel la hadi.

habis tengok wayang, hadi posing jap kat iklan Rapunzel tu.
nape la hadi suka ambik gambar sambil cangkung macam nak 'yak' je ni???


hadi as flynn rider


kalau camni, lain kali bleh la ibu & babah bawa hadi nengok wayang lagi ok!

settle bergambar kat wayang, sempat la hadi main keta jap sebelum gi dinner kat papa john pizza



khusyuk melayan youtube tengok chuggington sementara tunggu order sampai


isi minyak sebab keletihan lepas layan ibu gi shopping jap kat jusco :-))))


kejap je baring dalam tu, pastu kena gak dipangku nak menyusu..hadi biasala...manja sesangat :-)))

0 comments: