Wednesday, January 19, 2011

BILA PLAK BABAH AMBIK GAMBAR NI??


dok tengok gambar2 yg ada dalam kamera terjumpa plak gambar2 hadi yang x pernah ibu tengok. tanya kat babah plak, babah kata dia yang ambikkan gambar hadi ni. bukan main lagi hadi posing kat laman rumah ye :-)






tapi bab yang gambar2 ni memang ibu x berkenan, sah sah hadi caught red handed tengah mengerjakan pokok bunga ibu. abis disiat2nye daun pokok bunga tu



ni plak, digoyang2kan besi utk tahan pokok tu. dah x pasal2 senget la pokok tu



p/s: x sempat babah nak sapu & mop lantai kat laman tu, hadi dah sibuk nak main :-)

0 comments: