Monday, January 4, 2010

Cutest Baby of the Planet 2009


Nama: IKHWAN HADI BIN SYED HAZNI
Tarikh Lahir: 10 November 2008

Untuk kali ni, MomBloggersPlanet buka peluang untuk 6 orang lagi baby untuk bersama-sama 14 orang baby lain yang telah menang untuk bertanding Cutest Baby of The Planet 2009. Untuk yang berminat boleh la masuk pertandingan ni kat sini.

Jadi, ibu pun pilih gambar ni untuk sertai pertandingan kali ni. InsyaAllah...moga2 adalah rezeki hadi kali ni :-)

3 comments:

edi said...

sangat comel gambar tu.. dahla tv pun tgh psg doremon, naik pulak basikal doremon! hahahaha...

harlinda halim said...

hehe..cumil...same mcm doraemon tu cumilnye..gudluck ye! =)

ibuaries said...

tq...memula x perasan pun kat tv tu ada citer doraemon. tp bila tengok lama2 baru perasan kat belakang tu ada doraemon :-)

tqvm singgah blog hadi ye..