Monday, December 14, 2009

MomBloggersPlanet Cutest Baby Smiling Contest

kali ni ibu nak masuk Cutest Baby Smiling Contest kat MomBloggers Planet . ni kira pertandingan yg last skali untuk tahun ni. bagus la ada pertandingan camni. bleh la ibu2 ni tumpang glamer anak2 kan??? kah..kah..kah..

selain dari pertandingan ni, MomBloggers Planet ada mcm2 tips, artikel & dll. lagi yg bagus untuk ibu baca. maklum la pertama kali jadi ibu. tima kacih banyak2 MomBloggers Planet .

hadiah2 untuk pertandingan ni memang menarik sangat sumbangan photobook dan alicewonders jadi, ibu pun dengan jayanya cari la dalam fail2 kat komputer ni. Payah gak nak cari gambar hadi senyum dengan comelnyer. sebab ibu rasa memang semua gambar tu comel. rambang mata la nak pilih gambar yg comel skali. he..he..he..

cari punya cari....ini la hasilnyer...



nama: ikhwan hadi bin syed hazni
tarikh lahir: 10 November 2008 / 12 Zulhijjah 1430H

gambar ni diambil masa hadi kena tahan kat DEMC sebab batuk berkahak. tiap2 pagi & petang kena buat fisio. tapi seperti biasa la, hadi ni sakit pun macam tak sakit. tengok la tu siap bleh senyum lebar. maklum la beraya korban kat hospital.

bila HADI senyum,
ibu & babah hilang rasa penat bekerja;
bila HADI senyum,
ibu & babah x jadi nak marah;
bila HADI senyum,
ibu & babah tau yang HADI gembira berada di samping kami;
bila HADI senyum,
rasa nak gigit2 pipi HADI;
bila HADI senyum,
nampak semua gigi2 comel tu;
bila HADI senyum,
ibu & babah rasa bahagia;
bila HADI senyum,
ibu & babah tau yang kami dah buat yang terbaik untuk HADI

ibu & babah sayangkan hadi...muaaaghhhh :-)

1 comments:

Ms Jade said...

besar dah baby ikhwan ye....
auntie hani tak pernah jumpa lagi dia...

anyway babe? I dah bukak blog baru. yang lama still on cuma yang baru ni untuk makan makan jalan jalan politic etc

http://jadefromselangor.blogspot.com/

see you there