Saturday, December 26, 2009

trip to i-City

tak la jauh pun i-city ni, kat seksyen 7 je. sekarang ni open untuk public sempena tahun baru & krismas. ada pertunjukan lampu LED & giant punya pokok krismas starting pukul 7 malam sampai 10 malam. jadi kita pun singgah la dengan babah, nenek, kak long, kak ngah & mak ngah.


kak long & kak ngah siap main salji buatan. tapi hadi x pergi tempat tu sebab takut habuk banyak. nanti batuk plak hadi.

suka betul hadi pergi i-city. pelik tengok banyak sangat lampu yang nampak macam salji berguguran. sayangnyer kali ni x bawa kamera, so gambar pun x berapa bagus la. lain kali kita datang lagi bawa kamera ye hadi!



0 comments: