Thursday, December 31, 2009

2nd trip to i-city


seperti dijanjikan, kita pergi jugak ke i-city for 2nd time. kali ni meriah skit kat situ sebab ni malam tahun baru. ada jualan & konsert untuk sambutan tahun baru malan ni. kita pergi dalam pukul 8 malam lepas hantar nenek naik bas pergi keja.


ibu & babah malas nak stay lama2 sebab orang makin ramai, lagipun hadi mengantuk plak nanti. sebenarnya ada pertunjukan bunga api, tapi ibu & babah x kuasa la nak tunggu sampai 12 malam kat situ dengan suasana sesak. hadi pun mesti x selesa dan mengantuk dah.

malam tu ibu belikan cekak mickey mouse & pedang saber yang berlampu. pelik hadi tengok mainan2 tu bekelip-kelip lampunya :-) ni le rupa hadi dengan mainan2 tu


comel betul si hadi dengan cekak mickey mouse & seluar polka dot. tapi ngape hadi masam je, ngantuk @ penat la tu :-)

0 comments: