Monday, February 1, 2010

cuti hari wilayah...


hari ni 1 Feb, hari wilayah. memandangkan ibu pun dah keja putrajaya, so ibu pun dpt la sama2 cuti dengan babah. x de plan apa2 pun ari ni. cuma pagi2 dah pegi bank settlekan hutang piutang & gi breakfast cum lunch kat KFC setia alam.

kat KFC tu ada playground, apa lagi hadi pun seronok la main2. walau pun mata dia dah berat sebenarnya. mana taknye, blum pukul 8 dah kejutkan ibu & babah. x bleh la ibu & babah nak bangun lewat skit cuti2 ni.

sampai umah je, tukar pampers hadi pun tido. ibu & babah pun mula la mengemas rumah. walaupun mata ngantuk jugak la ni.

ni la gelagat si hadi main2 kat KFC...




0 comments: