Saturday, February 27, 2010

trip to McD

disebabkan jalan jem teruk nak ke i-city, makanye tukar la plan ke mcdonalds. bukan makan apa pun. makan aiskrim je & bw bebudak ni main kat situ je. alang2 dah kluar ni, takkan nak balik plak.


hadi, kak long & kak ngah seperti biasa la. main kat playland McD tu. tak padan dengan kecik si hadi ni. nak main kejar2 gak. dia ingat budak2 besar tu main dengan dia kut. penat ibu tengok dia dok lari keliling gelongsor tu.



haziq plak, on the way ke i-city tadi dah tertido dalam keta. sampai kat McD pun x bangun2. sudahnye baring la kat atas meja McD tu hehehe...


hadi ni plak kalau dapat berjalan @ berlari, tak mau dipegang. babah pun puas la ikut hadi lari sekali sebab takut hadi jatuh. suka betul hadi :-) kelakar plak ibu tengok.


bila babah pun dah penat, terpaksa dukung hadi bawa lari keluar dari playland tu :-)

0 comments: