Wednesday, March 3, 2010

"CUTEST BABY WITH CUTE MOM_by MaMa_Aqish"


Anak
Nama: IKHWAN HADI BIN SYED HAZNI
Nama Panggilan: Hadi
Umur: 1 tahun 4 bulan
Ibu
Nama: SITI ZUBAIDAH BINTI MOHAMAD
Nama Panggilan Ibu: Ibu / Siti
Umur: 30 tahun

Contest yang mama_aqish offer ni sangat la menarik hati para ibu :-)sebab byk sponsor yg offer hadiah untuk ibu & baby yg menang contest ni. lagipun bleh la ibu tumpang sekaki masuk contest ni dgn hadi :-)sesape yg berminat nak join bleh lawat blog mama_aqish kat http://damiaqish.blogspot.com/ ye

tima kasih la kat mama_aqish dan semua sponsor So Lovely Collection @ http://solovelycollection.blogspot.com/, LuvBabyfashion @ http://luvbabyfashion.blogspot.com/ dnurboutique @ http://dnurboutique.blogspot.com/, dnurjusmate5 @ http://nur-jusmate5.blogspot.com/ & addacutecloth @ http://addacutecloth.blogspot.com

ibu memang suka terjah blog mama_aqish ni, maklum la sekapal i.e. status ibu & isteri. mama_aqish ni rajin update info pasal pemakanan baby termasuk la resepi yg ibu boleh cuba masak untuk hadi. x la pening kepala ibu nak pikir apa la nak bagi hadi makan ni ye. maklum la ibu ni first time ada anak. mama_aqish pun ada inform / update pasal sale2 yg ada from time to time. jadi, bleh la gi beli barang2 ibu & hadi at discounted price kan. dan yang paling ibu suka & lain dr yg lain blog mama_aqish ni ada bg tutorial untuk setting layout blog & mcm2 lagi la pasal blog ni. amat la sesuai untuk ibu yg x brp nak pandai IT ni :-) sambil lawat blog mama_aqish ibu bleh gak lawat blog kawan2 lain kat blogroll mama_aqish tu.

jadi untuk contest ni ibu pertandingkan gambar kat atas tu. gambar ni diambil di KFC Setia Alam on 1st February 2010 yg lepas. tengok la hadi tu, bukan main suka lagi ambik gambar. ibu loves hadi tau! muaaaaggghhhhh

0 comments: