Monday, March 22, 2010

hot balloon fiesta putrajaya


akhirnya, tahun ni dapat gak pegi tengok hot air balloon fiesta kat putrajaya. tahun lepas x dapat pegi sebab hadi demam masa tu. kali ni atuk & nenek ikut kita pegi putrajaya. tapi kita pegi sebelah malam je. sebab sekarang cuaca panas sangat. takut hadi x tahan panas. pergi malam pun berbahang, sebab ramai sangat orang.

lagi pun pergi malam dapat tengok night glow & bunga api. memang best la, tapi hadi x berapa kisah pun. dia sibuk dok main kat tepi divider. puas la babah melayan. ibu & nenek seperti biasa jadi camerawoman la.

tahun depan insyaAllah kalau ada lagi, kita pergi belah siang plak. kalau ada peluang kita naik hot air ballon plak ye :-)






sebenarnya banyak lagi hot air balloon, macam2 bentuk. tapi x larat la ibu nak pusing keliling padang ambik gambar dengan keadaan orang yang sesak. gambar percikan bunga api, ibu x ambik. ibu rakam je & upload kat facebook :-)

0 comments: