Friday, May 28, 2010

Shopping on Wesak Day


Ari ni Jumaat , cuti ari wesak. So, ibu & Babah pun bawa hadi pergi AEON Bukit Tinggi. Saja nak makan2 & shopping. Hadi macam biasa la bila dapat gi shopping complex mula la macam jakun. Abis merata di rondanya. Nak pulak kat AEON tu ada hiasan bola sepak sebab nak World Cup dah kan. Suka betul dia tengok bola2 tu bergantung sana sini. Sempat juga hadi naik teksi mainan.


Kita makan kat Boston Restaurant sebab ibu & babah dah lama x makan steamboat kat situ & mixed seafood fried rice. Memang best la, tapi x larat nak abiskan. Siap tapau lagi nasi goreng tu.

Bila dah penat macam biasa la hadi, kena berhenti isi minyak dulu. Tengok la tu, plastik pun bleh jadi mainan bila dah bosan.


0 comments: