Saturday, May 15, 2010

mother's day

ni kali kedua ibu sambut mother's day. kalau tahun lepas kita sambut kat boston, bukit tinggi, tahun ni kita sambut kat sari ratu, subang parade. nenek dengan paksu pun ikut skali. ibu suka makan kat sari ratu ni pasal ada es teller, ayam pop, sambal ijo & ikan nila goreng. memang superb. jadi ibu pun ingat nak bagi hadi rasa ikan nila tu. tapi hadi dah x de mood sebab demam.


jadi x berapa meriah la mother's day kali ni. hadi pun senyap je, melekap kat babah. cian hadi. kalau hadi sihat mesti hadi suka makan ikan nila goreng tu. x pe la, lain kali kita pergi lagi ye. abang, terima kasih belikan kek tiramisu, walau pun x sempat nak potong dan merasa on mother's day sebab malamnye hadi dah kena admitted kat DEMC. apa la nasib hadi, suhu badan sampai 39.8c. nasib baik ada nurse masukkan ubat demam kat punggung.

x sronoknye dok spital.....

0 comments: